dc.contributor.author | Алтаева, Т.А. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T09:26:33Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T09:26:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-515-1 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/10084 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЕНУ им. Л.Н.Гумилева | ru |
dc.subject | органикалық өнімдер | ru |
dc.subject | өнімнің қауіпсіздігі | ru |
dc.subject | ГМО | ru |
dc.subject | тыңайтқыш | ru |
dc.subject | биоөнімдер | ru |
dc.title | ОРГАНИКАЛЫҚ ӨНІМДЕРДІҢ САПАСЫН БАҚЫЛАУ ЖӘНЕ БҰРМАЛАУ ТӘСІЛДЕРІ | ru |
dc.type | Article | ru |