dc.contributor.author | Батенова, Арайлым Данярқызы | |
dc.contributor.author | Қожамсүгіров, Керімбек Мұсаұлы | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:09:29Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T11:09:29Z | |
dc.date.issued | 2023-04-14 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-847-3 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/2273 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева | ru |
dc.subject | органолептикалық қасиет | ru |
dc.subject | ферментативті əдіс | ru |
dc.subject | Шұжық өнімдері | ru |
dc.subject | тамақ өнеркəсібі | ru |
dc.title | ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ САҚТАУ МЕРЗІМІН ҰЛҒАЙТУ ҮШІН ЖАҢА ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПАЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ ПЕРСПЕКТИВАЛАРЫН ЗЕРТТЕУ | ru |
dc.type | Article | ru |