Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Баимбетов, Нұрлан Әбішұлы | |
dc.contributor.author | Абсеитов, Ерболат Тілеусеитұлы | |
dc.contributor.author | Килибаев, Еркебұлан Өмірліұлы | |
dc.contributor.author | Жанатова, Аруай Ерланқызы | |
dc.date.accessioned | 2023-06-19T10:09:12Z | |
dc.date.available | 2023-06-19T10:09:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-661-5 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/2839 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева | ru |
dc.subject | сүт өнімдері | ru |
dc.subject | диеталық сусын | ru |
dc.subject | ашыған сүт өнімдерінің ақаулары | ru |
dc.subject | органолептикалық әдіс | ru |
dc.subject | технологиялық өндіріс | ru |
dc.title | СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН БАҚЫЛАУ БОЙЫНША ҰСЫНЫСТАРДЫ ӘЗІРЛЕУ | ru |
dc.type | Article | ru |