Репозиторий Dspace

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ САЛАСЫНДАҒЫ АДАМИ КАПИТАЛДЫ ДАМЫТУ МӘСЕЛЕЛЕРДІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сейсинбинова, Альмира Аскарбекқызы
dc.date.accessioned 2023-11-14T11:40:58Z
dc.date.available 2023-11-14T11:40:58Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.isbn 978-601-337-614-1
dc.identifier.uri http://rep.enu.kz/handle/enu/9361
dc.description.abstract Мақала тамақ өнеркәсібі саласының мамандарын даярлаудың ерекшеліктері мен оларды дамытудың негізгі бағыттары айқындалған. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ЕНУ им. Л.Н.Гумилева ru
dc.subject тамақ өнеркәсібі ru
dc.subject инновациялар ru
dc.subject адами капитал ru
dc.subject дағдылар ru
dc.subject құзыреттілік ru
dc.title ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ САЛАСЫНДАҒЫ АДАМИ КАПИТАЛДЫ ДАМЫТУ МӘСЕЛЕЛЕРДІ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись