dc.contributor.author | Алтаева, Т.А. | |
dc.contributor.author | Сапиолданова, Лағыл | |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T05:58:06Z | |
dc.date.available | 2023-11-17T05:58:06Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-515-1 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/9745 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЕНУ им. Л.Н.Гумилева | ru |
dc.subject | балалар тағамы | ru |
dc.subject | бақылау сапа | ru |
dc.subject | алма пюресі | ru |
dc.subject | тұтынушылардың қалауы | ru |
dc.subject | органолептикалық көрсеткіштер | ru |
dc.subject | қатты заттардың массалық үлесі | ru |
dc.subject | қышқылдық | ru |
dc.title | ЖЕМІС ЕЗБЕСІ БАР БАЛАЛАР ТАМАҒЫНЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІ МЕН ТҰТЫНУШЫЛЫҚ АРТЫҚШЫЛЫҒЫН АНЫҚТАУ | ru |
dc.type | Article | ru |